Bayer

Overvejer du at købe Bayer Aktier? Så kan du læse meget mere om virksomheden herunder og blive klogere på om det er den rigtige virksomhed for dine penge.

Bayer er en verdens kendt virksomhed, som opererer indenfor kemi og medicinal området. Virksomheden blev grundlagt i 1863, og blev stiftet af Friedrich Bayer og Johann Friedrich Weskott. Virksomheden har hovedkvarter i Leverkusen i Tyskland, og har i dag mere end 102.000 ansatte verden over. Bayer havde et 2021, hvor omsætningen rundede utrolige 44 milliarder Euro.


Virksomheden er blandt andet på den engelske børs, London Stock exchange, hvor man har mulighed for at købe aktier i Bayer.


Et af de største succeser som Bayer har haft, er det smertestillende middel Aspirin, som Bayer AG fik indregistreret i 1899, og som stadig bruges den dag i dag. Bayer har også lidt i historiebøgerne, blandt andet fik de i 1920 patent på produktet ” Zyklon B” som var en giftgas, og denne gas blev brugt i Nazityskland, i de berygtede koncentrationslejre, fra 1933 til 1945, hvor Bayer udgjorde en stor del af kemi ”kartellet.”


Siden da har Bayer klaret sig godt, og er en virksomhed med stor potentiale, hvis man ønsker at investere idem.
Hvis du kunne tænke dig at investere i aktier, eller kryptovaluta, så kan du inde på aktierdk.dk læse mere om aktier og platforme. Her kan blandt andet nævnes Nordnet og Saxo investor som begge er danske platforme, der tilbyder handel på forskellige børser verden over.

De indberetter selv SKAT ved tab og gevinst, så her skal man bare tjekke at tallene stemmer. Der kan også nævnes Etoro som er en udenlandsk platform, som udover investering i aktier, også tilbyder investering i kryptovaluta. Etoro er billigere at investere på end fx saxo og nordnet, men de indberetter dog ikke til SKAT, så her skal man selv taste sine gevinster og tab ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.