Man skal ikke gamble med sit barns sikkerhed 

Det er sjovt at tage i byen og spille på Casino med vennerne eller den, man elsker. Det er noget klassisk film over det, som gør det til noget helt særligt. Måske klæder man sig på, så man ligner noget fra en James Bond-film. Stiligt klassisk tøj, der oser af luksus og penge. Det er lækkert at dress’e ordentligt op en gang imellem. Livet kan blive for kedeligt med de samme sweatshirts og jeans hver dag. Man må godt give den gas og satse lidt en gang imellem. Tage nogle chancer. 

Det er noget andet, når man kører med børnene i familiens bil. Her tager man ingen chancer for det er børnenes sikkerhed, der er på spil. Vores børn skal ikke komme noget til, så vi prioriterer deres sikkerhed meget højt. Og når vi køber https://autostol.dk/isofix-og-sele-montering/isofix/ til ungerne, så skal det altså også være den bedste. Her er en isofixeret autostol et godt bud på noget af det sikreste, du kan give dit barn at sidde i, når I kører i bil. Læs lidt om isofix herunder. 

Karrosseri og autostol forbundet 

Når du monterer en autostol med isofix, så spænder du autostolen direkte fast til karrosseriet på familiens bil. Dette øger sikkerheden betragteligt. Ikke noget med løse seler og en autostol, der driver lidt rundt omme på bagsædet. Her sidder stolen fast til selve bilens karrosseri. Mere sikkert kan det ikke blive. 

Sidder barnet i en ordentlig autostol, så sidder det også komfortabelt. Det er vigtigt, at dit barn ikke sidder dårligt og føler ubehag ved at være spændt fast. God komfort en lige så vigtig for børn som for voksne. Især på lange bilture, spiller komforten en afgørende rolle for, hvor lange stræk man kan tage ad gangen. Alle bør sidde godt i familiens bil. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.